Dove repair therapy

• Dove Repair Therapy Shampoo bygger på den unika Fibre Actives teknologin - små molekyler som tränger ner på djupet i hårstrået och reparerar skadat hår inifrån och ut istället för att bara lägga sig på ytan. Shampoot innehåller även Micro Moisture Serum där de små fördelade silikonpartiklarna gör så att hårstråets yta skyddas bättre. Resultatet blir ett mjukt och friskt hår som är lätt att forma. Hårstråna blir starkare och får färre kluvna toppar.
Cirkapris: 28 kr

• Dove Repair Therapy Balsam består av två olika sorters silikoner som är särskilt framtagna för att samverka och tillsammans se till att balsamet lägger sig jämnt runt varje hårstrå. Balsamet innehåller även Fibre Actives – små molekyler som tränger ner på djupet i hårstrået och reparerar skadat hår inifrån och ut, istället för att bara lägga sig på ytan. Resultatet blir ett mjukt och friskt hår som är lätt att forma. Hårstråna blir starkare och får färre kluvna toppar.
Cirkapris: 28 kr

• Dove Repair Therapy 1 minIntensivkur är en helt ny unik produkt inom Dove hår. Ett premiumbalsam och en inpackning tillsammans med koncentrerad näring och FibreActives. Premiumbalsamet kan användas istället för vanligt balsam när håret känns extra slitet och trassligt och verkar som en snabbinpackning. Resultatet är ett mjukare, glansigare hår som är återfuktat på djupet.
Cirkapris: 38 kr

• Dove Repair Therapy Regenerating Mask hjälper till att bygga upp hårets eget protein och verkar intensivt närande och återfuktande på djupet. Den innehåller bland annat Fibre Actives, ett ämne som tränger ner på djupet i hårstrået och reparerar skadat hår inifrån och ut. Enligt vetenskapliga tester gör Regenerating Mask ditt hår starkare, mjukare, mer glänsande och upp till 10 gånger mer motståndskraftigt mot skador.
Cirkapris: 49 kr

• Dove Repair Therapy Overnight Crème är en helt ny, revolutionerande produkt inom Dove hår. Applicera och låt verka hela natten och ge ditt hår ett helt nytt uppvaknande! Den djupverkande intensivbehandlingen, genom Fibre Actives, återhämtar en månads förlust av proteiner genom bara en enda natts användning. En lätt formulering som inte lämnar några spår på kudden och behöver inte sköljas ur på morgonen.
Cirkapris: 49 kr
/OMNIA

Kommentarer
Postat av: rebecka.blogg.se

sv; ja det är bra :) själv?

2011-04-09 @ 21:15:36
URL: http://rebecka.blogg.se/
Postat av: Ida

HEJ!!

Säljer nu sommarens, förmodligen sötaste klänning. Denna var tänkt som min studentklänning och det gör ont i mig att den är lite för stor för mig. Istället för att skicka tillbaka den kanske det finns någon annan student där ute som vill köpa den? eller någon som bara vill ha en sjukt söt klänning till bruna ben och party kvällar i sommar. Kolla in min blogg för mer info:)

2011-04-09 @ 21:47:21
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0