Veckans horoskop

Väduren
Om du inte vet hur du ska kommunicera med andra, kommer ditt arbete och/eller skapandeprocesser med dem att bli glädjelösa. Så du bör ägna dig åt att ta reda på mer om de personer du ska ha att göra med den här veckan. Det kommer att kräva en del – antagligen mer tid än du hade tänkt dig – men det är värt det.

Oxen
Du har rykte om dig att göra det du gör bra, men trots det kan du inte alltid ta till dig det beröm du får. Sluta försöka undvika den uppmärksamhet som du rätteligen förtjänar och sluta att ge andra äran, när äran borde vara din. Visa självförtroende nu, annars riskerar du att få färre möjligheter och mindre pengar än du är värd.

Tvillingarna
Att vara förälskad i en annan person löser inte alla problem och skapar inte automatiskt ett jordiskt Nirvana. Det kanske finns tillfällen när det är så, men under nuvarande omständigheter gäller inte de reglerna. Den här veckan kommer du att acceptera en relation som inte är helt smärtfri genom att lösa en del praktiska problem.
Kräftan
Gruppdynamiker kan vara besvärliga. Nöjen och produktivitet går ibland hand i hand, men inte alltid. Du kan skratta och ha roligt, medan ingenting blir gjort. Eller också kan du vara överdrivet seriös och fantastiskt produktiv. Det är bäst om du ser till att du och andra du samarbetar med har ett gemensamt mål och att alla har detta i åtanke.
Lejonet
Du upplever många olika känslor den här veckan. Känslor som svartsjuka eller avundsjuka kan dyka upp. De sinnestillstånden orsakas av en dålig självkänsla, något som drabbar alla normala människor till och från. Om du känner dig lite osäker, så gör någonting som hjälper dig att återfå ditt vanliga goda självförtroende.

Jungfrun
Du behöver kanske mer hjälp eller bara ett annorlunda perspektiv. Det är dags för dig att ägna dig åt din egen glädje. När du anstränger dig för mycket för att se till att alla är lyckliga, är det som om du rånar dig själv. Dessutom gör du det svårt för andra att koppla av, för de känner att deras glädje kommer på bekostnad av din. Så behöver det inte vara.

Vågen
Du ägnar så mycket av din tid åt att se till att allting löper på bra för folk runt dig. Glöm inte att stanna upp och fråga dig själv var du passar in i den bilden. Känn efter. Hur mår du egentligen? Din lycka är minst lika viktig som andras. Se till att du själv kan njuta av den tillvaro du kämpar för att skapa.

Skorpionen
Du testar det som är nytt och det gör dig kreativ. Det kanske kan vara skrämmande för dig att närma dig det okända och ställa frågor, men du inser att du måste börja någonstans. Ibland blir du välkomnad och andra gånger får du arbeta hårdare för att bli accepterad och godkänd, men du blir det alltid till slut.

Skytten
Du synkar enkelt med dem du har runt dig. Du matchar andras tempo och rörelser och de kopplar av och öppnar sig för dig. Du lär dig när du lyssnar på berättelser och instruktioner. Du kommer inom kort att bevittna och även själv vara en viktig del av ett fantastiskt teamwork. En spännande vecka väntar.

Stenbocken
Du gillar att ha sällskap men inte hela tiden. Du föredrar att periodvis vara ensam, så att du kan koncentrera dig totalt på det du vill åstadkomma. Den formen av lyx kommer du att få uppleva mer än vanligt den här veckan. Ditt soloarbete kommer att bli riktigt bra och även upplysande och produktivt.

Vattumannen
Du har många insikter att förmedla vidare den här veckan. Var försiktig så du inte stör dem runt dig som kanske vill avancera framåt i ett mycket långsammare tempo. Om du är tålmodig tillräckligt för att lyssna på andra, kan du snappa upp en del intressanta uppgifter. Dina chanser ökar i takt med de fakta du insuper.

Fiskarna
Du har vissa vanor som är så mycket en del av ditt vardagsliv, att du inte ens ser på dem som beteenden längre. De är helt enkelt bara något du gör när du ”är du”. Men du förändras den här veckan och kan bestämma dig för att en viss vana är onödig eller till och med destruktiv och därefter bara smidigt göra dig av med den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0