Skönhetstips

1. ANSIKTSVATTEN
Mitt bästa skönhetstips är ett hemmagjort ansiktsvatten med gurka och kamomill. Jag kokar upp kamomillblommor som jag silar och sköljer av, sedan lägger jag i gurkskivor. Låter det sedan stå i kylen och tvättar ansiktet med det morgon och kväll.


2. NATURLIGT HÅRSVALL
När jag ska ut och vill ha ett snyggt, naturligt svall på håret så sätter jag upp det i knutar, 1-3 st under tiden som jag gör mig i ordning och sminkar mig. Sist av allt släpper jag ut håret och fixerar med lite hårspray. Kanon snyggt!


3. TORRSCHAMPO
Ett kanontips om man inte hinner tvätta håret, få inte panik! Ta lite vanligt vetemjöl (OBS LITE!!) och lägg i hårbotten, kamma ut och håret ser genast bättre ut!


4. SATSA PÅ HYN
Mitt bästa skönhetstips är att satsa på din hy. Gå till en expert och gör en hudanalys. Anpassa sedan dina produkter efter just din hy, och se till att växla produkter efter årstid eftersom behoven ser olika ut under olika delar av året. Gör det bästa du kan av det du har och var nöjd med dig själv. Älskar du dig själv utstrålar du självsäkerhet, någonting som är otroligt attraktivt.


5. FYLLIGA FRANSAR
Mitt bästa skönhetstips om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar och hur mycket "sängkammareblick" man vill ha.

Tumblr_li9sqgqopk1qdlthio1_500_large

/OMNIA


Kommentarer
Postat av: Hanna

sv: Tack så mycket! :D

2011-03-20 @ 11:56:51
URL: http://hannasblog.blogg.se/
Postat av: Maja <3

Nu är Dagens blogg avgjord! Var det inte du som vann? då är det bara att anmäla sig igen! :)

2011-03-20 @ 12:04:33
URL: http://oehmaan.blogg.se/
Postat av: L

hej tjejen, fin blogg! kolla gärna in på min och ställ en fråga i min frågestund vore jättegulligt. Ha en fortsatt bästiig söndag! :)

kram

2011-03-20 @ 13:33:36
URL: http://lovisaramquist.blogg.se/
Postat av: Therese

Jätte bra tips det där du :)

2011-03-20 @ 15:31:49
URL: http://misstessi.blogg.se/
Postat av: Josefin

Tack för de grymma skönhetstipsen! :) Ska testa fylliga ögonfransar tipset!!



SV: Tack vännen! :)

2011-03-20 @ 18:49:24
URL: http://josefinb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0