Skönhetstips

1. ÅTERFUKTA
Mina skönhetstips är att ha en fuktspray bredvid datorn om du jobbar mycket där, så att huden inte torkar ut för mycket. Se till att använda hårinpackning efter sommaren för att ge ditt hår fukt igen. Men se samtidigt till att ditt kärleksliv och din vänskap inte torkar ut. Se till att umgås med människor du tycker om och som får dig att må bra. Unna dig själv saker, men framför allt tid. Stressa ner och njut av livet!


2. SNYGG HY

Mitt bästa tips är att vara konsekvent. Att använda remover, ansiktstvätt, lotion och foundation från samma märke. Det märks skillnad, produkterna "jobbar bättre med varandra" och man får snygg, fräsch hy.


3. NATURLIG SKÖNHET
Det bästa tips jag har är att vara nöjd med den man är. Den naturliga skönheten. Då slipper man använda flera lager smink vilket ser onaturligt ut. Sminket ska man använda för att framhäva vackra detaljer i ansiktet som tillexempel mun eller ögon, inte täcka!


4. BRA SJÄLVFÖRTROENDE
Det bästa du kan göra för att bli oemotståndligt vacker är att njuta av livet och må bra, träna upp självförtroendet! ett bra självförtroende lyser igenom och gör dig karismatisk och intressant, dessutom tar det bort fokus från eventuella "defekter" typ om man har dålig hy och mår piss över det och går runt och tänker på det så kommer andra också att göra det, om du däremot fokuserar på något som du gillar och har bra självförtroende kommer ingen att märka om hyn är dålig!
(ett plus med ett bra självförtroende kommer du själv inte tycka att sådana saker är lika jobbiga och det är ju faktiskt det viktigaste!)


5. LEN HUD
Basta! Sitt i en bastu under 1-2 timmar och få upp värmen så att du svettas riktigt mycket. När du är riktigt varm och mjuk i huden så ta en skrubbhandske och skrubba huden så att du får bort massa döda hudceller och annan skit. Huden kommer efteråt att kännas jättemjuk och fräsch, du kan inte sluta ta på dig själv. Obs! Viktigt att dricka mycket under hela tiden i bastun så att du inte blir uttorkad!

 


Kommentarer
Postat av: Matilda ♥

Svar: Allt är bra :D

2011-03-21 @ 18:38:46
URL: http://baramatiilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0