Skönhetstips


1. GRUNDA MED PRIMER
Mitt bästa skönhetsknep är att först och främst se till att man äter bra mat med mycket antioxidanter och fleromättat fett, som ger en bra grund till vacker hy. Någonting som jag tycker hjälper otroligt mycket om man känner sig lite glåmig, är en bra primer. Har testat två stycken som jag älskat och som funkar trots att jag har lite fetare hy. Den ena är från Benefit Cosmetics och luktar underbart av bubbelgum och den andra är från Napoleon Perdis Cosmetics. Båda piggar upp hyn och man känner sig mycket fräschare, plus att foundation sitter hela dagen!


2.SMART ÖGONMAKEUP
Mitt bästa sminktips är att använda en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela, så att man drar ett streck på lite mindre än halva ögonlocket och kanske även en bit utanför. Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket.


3. ANSIKTSMASK FÖR LYSTER
Bland ihop:
1 avokado
1msk honung
1msk naturell yoghurt
Massera in försiktigt i ansiktet och låt verka i 15-20 min, skölj sedan av med ljummet vatten. Du kommer känna att din hy verkligen börjar leva på riktigt!



4. NATURLIGA PRODUKTER
Mitt bästa tips är att göra egna skönhetsprodukter, det blir ju inte bara billigare - dessutom vet du vad produkten innehåller. Socker och olivolja blir en superbra skrubbkräm för torra händer och fötter, mosade jordgubbar blir en finfin ansiktsmask och öl är ju bra att ha i håret. Dessutom känns det miljömedvetet att bara använda naturliga produkter!

Tumblr_liho5qi9no1qezu42o1_500_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0