Filmtips!

The ward
Den unga kvinnan Kristen läggs in på ett mentalsjukhus. Väl innanför sjukhusets väggar börjar terrorn, i form av ett ondskefullt väsen.

*

Tumblr_lozvdjfv6t1qj065bo1_500_large


Veckans horoskop

Väduren
Det brukar sägas, att man inte ska besvära en annan person med något som man kan klara av själv. Men du kommer faktiskt inte upp till din fulla potential om du tar på dig varenda syssla själv. Framgång får du, om du har förmåga att lägga din energi bakom de allra viktigaste uppgifterna och delegera det mindre betydelsefulla jobbet.
Oxen
Du kommer att presentera dig själv och dina idéer i hopp om att få stöd. Du har fått höra att du inte ska sälja dig för dyrt. Men om du säljer dig för billigt, riskerar du att framstå som desperat och osäker. För att veta var du står ska du se dina ”kunder” rakt in i ögonen och vara helt ärligt med vad du ”säljer”. Då lyckas du allra bäst.


Tvillingarna
Det är naivt att tro att dramatiska handlingar kan förändra ett förhållande nu. Förhållandet är som ett gummiband som bara kan smälla tillbaka till sin ursprungsposition när man drar ut det långt åt ett håll. Måttlighet är att rekommendera nu. Tiden är din vän. Ta er långsamt och noggrant igenom problemen i den komplicerade relationen.

Kräftan
Det påstås att om man tillrättavisar barn genom att tala mjukt till dem, kommer de att lyssna uppmärksamt. Använd samma princip när det gäller dig själv. Säg till din inre röst att dämpa sig. Var vänlig, bestämd och rättvis mot dig själv – inte arg. Det är mycket du vill göra med din tid. Om du är avslappnad, kanske du rentav hinner med allt.

Lejonet
Att växa upp kvickt kan ibland vara det bästa försvaret mot det som Shakespeare kallade ”Den omåttliga framgångens slungor och pilar.” På vissa sätt växte du upp kvickt bara av den anledningen. Men den här veckan kommer du att besöka barndomsversionen av dig själv för att fylla igen vissa luckor. Hoppas du får roligt!

jungfrun
Du förstår inte hur kraftfull du egentligen är. Det handlar om något utanför din fysiska styrka, mentala förmåga och känslomässiga kraft. En större del av dig än du anar sträcker sig genom de olika dimensionerna. Ge dig hän i det här. Du har en svag aning om vad du skulle kunna åstadkomma, men när du verkligen gör det, blir du förbluffad.

Vågen
Oro är inte bara en dålig vana, den gör dig även svagare. När du oroar dig, börjar du se en negativ version av din framtid. Eftersom visualisering verkligen fungerar, så påverkas du när du frammanar de värsta scenarierna. Du är också mästerlig när du dagdrömmer fram ett positivt resultat. På torsdag kommer den förmågan väl till pass.

Skorpionen
Du borde ägna dig åt att göra upp en plan, men ändå har du något slags motstånd mot det. Varför vet du inte. Döm inte ut dig själv som ”lat”. Det är din inre visdom som förklarar att sådana planer är fruktlösa just nu. Håll kvar idén om det du vill göra. Saker och ting kommer att hamna på plats på ett oväntat, elegant och smidigt sätt.

Skytten
Om du vill lära dig något, behöver du en bra feedback. Men det är inte alltid så lätt att veta vems åsikt som är rätt. Så lyssna på alla olika åsikter men gör inget förhastat. Tiden kommer att fungera som ett såll. Några dagar är allt du behöver för att skaka bort de dåliga och felaktiga råden, så att bara sanningarna finns kvar.

Stenbocken
Ett kinesiskt talesätt lyder, ”En resa på tusen mil börjar med ett enda steg.” Men det är inte förrän vid steg 233 som du börjar känna att du verkligen är på väg någonstans. Under större delen av veckan kommer du att försöka lyckas med något som först på torsdag kan bli verklighet. Universums krafter är med dig.

Vattumannen
Du anpassar dig efter de etikettsregler som gäller för din egen kultur. Du är även medveten om att andra kulturer har andra regler. Men när du umgås med dem som inte verkar ha några regler alls, öppnar sig en möjlighet för dig. Du kan föregå med gott exempel, bli deras lärare och få ordning och stil på en rörig samling människor.

Fiskarna
Du vill att alla ska känna sig som hemma var du än är. När du är på en tillställning av någon sort, agerar du därför mer som en värd än en gäst och uppmuntrar alla att vara med, att deltaga. När du är på en allmän plats, är du ibland mer hjälpsam än personalen på stället. Din vänliga attityd ger dig en god portion tur den här veckan.

/OMNIARSS 2.0