Filmtips!

The painted veil (2006)
Det är 1920-tal och ett ungt par gifter sig av helt fel orsaker. Hon är en rastlös överklasskvinna och han är en läkare ur medelklassen. De flyttar till Kina där hon blir kär i en annan. När maken får vetskap om hennes affär tackar han som hämnd ja till ett uppdrag i en avlägsen kinesisk by där en koleraepidemi härjar, och tar henne med sig. Det blir en resa som får dem att upptäcka sanningen om kärleken och livet. (rekomenderar starkt!)


/OMNIA

^^

Tumblr_lmml2t5i211qzk9lbo1_1280_large


H&M
H&M 149:-

Tips!


Borsta eller kamma inte håret när de är blött, de sliter faktiskt mer än man tror att de gör. Håret är alltså väldigt känsligt när de är blött och slits extra mycket är de borstas. Mitt tips är gör inte som hon på bilden :)

 

 

/OMNIA


Filmtips

American history X (1998)
Två bröder, Danny och Derek, har hamnat i dåligt sällskap. De är med i ett nynazistgäng. Derek hamnar i fängelse efter att ha dödat. I fängelset förändras han och när han släpps har han som mål att få bort sin bror från gänget. (skiiiiit bra film!!!)
/Omnia

*

251057_2066266980013_1344947201_2310518_598652_n_large


Filmtips!

Limitless (2011)
En författare upptäcker den topphemliga drogen NZT som förbättrar intellektet och andra förmågor. Snabbt börjar han göra affärer och tjäna pengar, rekordsnabbt. Det drar till sig uppmärksamhet från toppen, men snart börjar också biverkningarna och frågan är var drogen kommer från?

/oomnia

Amerikanska pannkakor - SKITGODA!

De här pannkakorna är superlätta att göra och passar till en lyxig frukost. Servera med stekt bacon eller lönnsirap. Tillsammans med glass eller grädde och sylt blir de en mumsig efterrätt. Bakpulvret gör att de jäser i pannan.

För 10-12 stycken behövs:

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg

Gör så här:

Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget.

Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.

 

ÅHHHHHHH vad jag blev sugen nu..... mmmmmmm...........


Ginatricot

Ginatricot, 199:-

Espresso House

Som många säkert vet är Espresso House ett café som finns lite överallt. Nästa gång ni går dit så måste ni lova mig en sak: Beställ en frapino, i önskad smak. Ni har kanske redan smakat den, och visst är den SÅÅÅÅÅÅ good!? Älskar den verkligen.
Espressohouse3_142051342_large
Liten: 34 kr(?) Stor: Ca 40 kr.
Finns i flera smaker: Choklad, jordgubb, moccha, vanlij osv..jag brukar ta vanlij, återigen: den är SÅÅÅÅ god. Köpköpköp!!!

-


SNYGGGGGG

NELLY.SE

1 juni!

Tumblr_lm3f6blmsl1qjzk8ho1_500_large
Juni=SKOLAVSLUTNING(!!!!!), Sol(Hoppas vi), Bad(Om vädret tillåter), Sovmorgon, inga läxor/prov...åhh juni är en bra månad :)

Dagens fråga

Jag skulle vilja besöka massor av länder i världen, det finns ju så otroligt många olika platser. Men det landet jag velat åka till så länge jag bara kan minnas, är USA! Synd bara att det ligger så långt bort.

Bronzepowder

Detta puder ger en jämn effekt på huden, och så blir du lite brunare tack vare dess bruna färg. Jag älskar detta puder, det är billigt och det bästa med den att den blir ganska jämn på huden om man har ojämn hy som mig.
Kostar bara ca 60 kr och kan köpas på H&M.

Dagens film

Little man
Visas idag kl. 21.00 på kanal 6


Har sett denna film för väldigt längesen, och jag minns att den var rolig! Så kolla på den. :)

RSS 2.0