Skönhets tips

1. BABYMJUK HUD
Mitt bästa skönhetstips är till för hela kroppen. Smörj in kroppen med en babyolja efter en skön dusch, eller om du ska ta ett långt bad häll då några droppar babyolja i vattnet. Man märker förändring efter en vecka. Kroppen blir lenare och ser fräschare ut! Känner du dig fräsch från topp till då märker alla runtomkring det också.


2. DUNDERKUR FÖR HUDEN
Mitt bästa tips gör hyn fräsch, med "glow" och rensar upp orenheter: Aspirinmasken; 2-3 Aspirin som krossas eller löses upp med några droppar varmt vatten, blandas med en tesked honung och appliceras på ren hud, låt verka så länge du orkar. Masken är helt otrolig, har aldrig fått så många komplimanger för "fantastisk hy" förut, den rengör på djupet, exfolierar och återfuktar, samt är antibakteriell, billig är den också!


3. BÄSTA KROPPSSKUBBEN

Det här ska man använda ungefär 1 gång i veckan, ett super knep som kommer från min mamma. Ta en plastpåse 2L, fyll den med lite kaffesump, ca 2-3 matskedar olja (t ex, olivolja), och strö sedan i lite salt. Där har du världens bästa kroppsskrubb! PS: Använd i duschen.


4. RÖR PÅ DIG
När man är ute och rör sig så blir det positivt även för utseendet. Huden blir fräschare, man ser piggare ut och inget slår väl de där härligt rosiga kinder man får efter en tidig morgonpromenad. Jag brukar ladda ipoden med härlig musik och ge mig ut tidigt innan staden liksom vaknat till. Efter detta tar jag en snabbdusch och sedan smörjer jag in mig med en skön kroppslotion För tillfället är det Clean som gäller.


5. ÅNGANDE MORGONSTUND

Mitt bästa skönhetstips är en riktigt fräsch hy! Har du det så klickar resten. Jag brukar alltid använda mig av olika krämer och ansiktsmasker för att få så snygg hy som möjligt. Ett tips är att när man kokar upp vattnet till sitt te på morgonen så gör man det i en kastrull, så använder man sig sedan av ångan för att öppna upp porerna. Håll huvudet ovanför kastrullen och ta bort locket så ångan öser ut! Bra för dig med stora porer, följ upp detta med en ansiktsmask så blir huden riktigt fräsch!
/OMNIA

Kommentarer
Postat av: Lizzy

Skönhetstips är alltid roligt att läsa! :)

2011-03-29 @ 22:09:44
URL: http://muzicme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0